sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Puuhapäivän tunnelmia

Lounais-Suomen paimensukuiset ihmisineen tapasivat lauantaina 8.3.14 Raisiossa Vanton tilan hallilla hauskanpidon ja temppujen opettelemisen merkeissä.

Even vetämänä tutustuttiin rally-tokoon, erilaisiin aktivointimenetelmiin ja -leluihin sekä saatiinpä esittely jäljestämisestäkin.

Myös agilityesteitä oli käytössä ja ainakin itse (Terhi ja Wiima) pääsimme eka kertaa kokeilemaan pussitunnelia, joka oli kivaa!

Kuten usein lapinkoiratreffeillä alkoi tapaaminen haukkukonsertilla, mutta koirien rauhoittuessa äänetkin vaimenivat ja meno tasaantui. Se onkin erityisen tärkeää harjoitusta koiralle kuin koiralle kestää toisen koiran lähelläolo ja silti pystyä keskittymään yhteiseen tekemiseen oman ihmisensä kanssa.

Niin ja koska tänne Turun seudulle on viime aikoina muuttanut paljon pentuikäisiä paimensukuisia, niin tilaisuuden lopuksi pennut pääsivät vielä keskenään telmimään halliin ilman aikuisten koirien läsnäoloa.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja Evelle järjestelyistä! Aika monesta suusta kuulin, että samanlainen päivä olisi kiva toistekin! :)

Alla hieman kuvia, jotka ovat sekä omasta kamerastani että myös Katjan ottamia. Kiitos Katja kuvista!

Mukana kuvissa: Pyry (Puurattaren Villi-Pyry), Joiku (Huhtun Atonin Joiku), Nala (Juskankankaan Kaunotar), Koda (Riihisillan Nousukausi), Roope (Nereaneidon Lumottu Myrsky), Aatu (Riihisillan Nimismies), Nuka (Seitavuoren Skavvi), Wiima (Villi-Joikhu Lumihohto), Vilma (Vanilija), Vincent (Villi-Joikhu Sähäkkä Suhari) ja Sumu (Puurattaren Taika-Sumu).

















Ei kommentteja: